'In plaats van kerstkaarten'

Rond kerst en oudjaar zijn er veel rituelen; het kerstdiner, de kerstboom, vuurwerk, maar ook het versturen van kerstkaarten. Dit laatste is een vriendelijk ritueel.

 

Nestlé Health Science heeft echter een eigen ritueel, namelijk de actie ’In plaats van kerstkaarten.’ Dit jaar alweer voor de 9e keer. Het geld dat wij normaal aan kerst- en nieuwjaarskaarten uitgeven, wil Nestlé Health Science liever aan een mooi doel of nog onvervulde wensen besteden. Voor deze actie vragen wij dan ook weer uw medewerking.

 

Wij vragen u een goed doel of onvervulde wens in te zenden welke direct gerelateerd is aan een van de patiëntgroepen binnen uw professionele werkomgeving.

 

Wilt u een doel of onvervulde wens voordragen? Stuur ons een korte en pakkende omschrijving of motivatie van uw wens of goed doel toe! Misschien bent u (en daarmee natuurlijk uw goede doel) dan één van de gelukkige winnaars.

 

4 keer € 250,- ! 

 

U kan uw goede doel aangeven via onderstaand formulier. Alleen de nominaties die via onze website vóór 31 december 2020 ingestuurd worden, maken kans.Uit alle inzendingen selecteren wij 4 winnaars (2 Belgilux / 2 Nederland). De winnaars zullen op 22 januari 2021 bekend worden gemaakt op onze website.

 

Land
Ik ga akkoord met de actievoorwaarden
Ik geef hierbij toestemming aan Nestlé Health Science om mijn contactgegevens te gebruiken om mij op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.*

*Nestlé Health Science BENELUX bewaart uw gegevens in een bestand om u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. U kunt zich op elk moment afmelden en u heeft recht op inzage, aanpassing of schrapping van uw gegevens. Dit kunt u doen door contact op te nemen.