Actie 'In plaats van kerstkaarten' is afgelopen

Onze kerstkaartenactie is afgelopen. Informatie over de winnaars vindt u op onze website onder 'Nieuws'.

Rond kerst en oudjaar zijn er veel rituelen; het kerstdiner, de kerstboom, vuurwerk, maar ook het versturen van kerstkaarten. Dit laatste is een vriendelijk ritueel.

 

Nestlé Health Science heeft echter een eigen ritueel, namelijk de actie ’In plaats van kerstkaarten.’ Dit jaar alweer voor de 7e keer. Het geld dat wij normaal aan kerst- en nieuwjaarskaarten uitgeven, wil Nestlé Health Science liever aan een mooi doel of nog onvervulde wensen besteden. Voor deze actie vragen wij dan ook weer uw medewerking.

 

Anders dan in de voorgaande jaren vragen wij u dit jaar een goed doel of onvervulde wens in te zenden welke direct gerelateerd is aan een van de patiëntgroepen binnen uw professionele werkomgeving.

 

Wilt u een doel of onvervulde wens voordragen? Stuur ons een korte en pakkende omschrijving of motivatie van uw wens of goed doel toe! Misschien bent u (en daarmee natuurlijk uw goede doel) dan één van de gelukkige winnaars.

 

2 keer € 500,- ! 

 

Uit alle Benelux inzendingen selecteren wij 2 winnaars. De winnaars zullen op 12 januari 2018 bekend worden gemaakt op onze website.

 

U kan uw goede doel aangeven via onderstaand formulier. Alleen de nominaties die via onze website voor 31 december 2017 ingestuurd worden, maken kans.